Referitor la preturi va putem spune din start ca:

  • pretul real este raportul dintre pretul platit pentru materiale sau servicii si durata de exploatare: noi recomandam doar solutii tehnice si produse ce va pot asigura protectie definitive pentru pardoseli, prin urmare costurile reale sunt extrem de mici;
  • pretul este de cele mai multe ori sub pretul traditional de protectie, uneori ajungand la jumatate sau chiar un sfert fata de acesta;
  • pretul poate fi calculat doar dupa ce se stabileste solutia tehnica potrivita: nu poti compara mere cu pere. Asa ca intai solicitati-ne solutia tehnica.

Ca sa aveti totusi o imagine de pret pentru materiale retineti ca avem solutii

  • pentru zonele interioare (bai, bucatarii, holuri), unde pretul incepe de la 5 EUR / mp, putand inlocui cu mare succes gresia. Se foloseste HUMIDITY PRIMER, apoi un strat de PAVIDUR in culoarea dorita, nisip cuartos si apoi iar PAVIDUR in culoarea dorita. Se poate folosi aditiv anti-alunecare sau aditiv de matuire.
  • pentru zonele mai circulate (parcari, garaje), pretul incepe de la 8 EUR / mp, folosindu-se HUMIDITY PRIMER, apoi un strat de COLODUR in culoarea dorita, nisip cuartos si apoi iar COLODUR in culoarea dorita. Se poate folosi aditiv de matuire.
  • pentru zonele cu trafic intens si conditii extreme, pretul incepe de la 14 EUR / mp, folosindu-se HUMIDITY PRIMER, apoi un strat auto-nivelant de 2 mm de PAVIFLOOR sau PAVIFLEX cu nisip cuartos si apoi iar COLODUR in culoarea dorita. Se poate folosi aditiv de matuire.

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la activităţile dvs. de hidroizolaţii si protecţie, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., asigurăm asistenţă tehnică, discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769 057 340, 0727 750 400, 0745 182 088, trimiteţi-ne un mesaj la faxul 031 816 2487 sau la adresele de e-mail de mai jos.

Cu deosebit respect,

Mihai AFTENI, director AFTENI DEVELOPMENTS SRL
Mobile: 0769 057 340, 0727 750 400, Fax: 031 816 2487
E-mail: vanzari@afacereamea.ro, pardoseli@afacereamea.ro
Websites:

http://hidroizolatii.afacereamea.ro/ = Hidroizolatii Perfecte si Ecologice
http://rasini-poliuretanice.ro/ = Sisteme complete de hidroizolatii, protectie si finisaje
http://fundatii.afacereamea.ro/ = Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţe
http://waterstops.afacereamea.ro/ = Rosturi de turnare
http://parcari.afacereamea.ro/ = Hidroizolare parcari
http://strapungeri.afacereamea.ro/ = Etansarea strapungerilor prin beton
http://managementul-apelor.afacereamea.ro/ = Managementul Apelor din precipitatii si de infiltratie

“The World’s Most Environmentally Friendly Concrete Waterproofing”